Kategori

Tips: Slik skjuler du takrenna under terrassen

Risør-beboer Snorre Aagestad ble svært fornøyd med resultatet da han hadde ferdigstilt verandaen på huset sitt. Under terrassebordene brukte han TIL-TAK plater for å få et tørt inngangsparti til leiligheten i kjelleretasjen. Det var bare en ting han skulle ønske seg: å skjule takrenna. Han kom dermed opp med sin egen geniale løsning, som han gjerne deler!

-Jeg hadde nettopp pusset opp kjellerleiligheten. Denne ønsket vi å leie ut, og behovet meldte seg da for et tørt og fint inngangsparti under verandaen. Jeg hadde tidligere kjøpt inn TIL-TAK original plater med tanke på dette formålet, men det var først nå vi var ferdige med leiligheten og verandaen, sier Aagestad.

Aagestad jobbet tidligere på Monter, og anbefalte jevnlig TIL-TAK produktene til kundene sine. Han var derfor heller ikke i tvil hva han selv skulle tette sin egen terrasse. 

-TIL-TAK produktene er enkle å legge og gir et solid og holdbart resultat. Vi fikk alltid gode tilbakemeldinger fra kundene våre, sier Aagestad.

Ønsket å skjule takrenna

-Jeg ønsket å skjula takrenna for å få finest resultat. Det løste jeg ved å bruke 7" plank for å få høyde nok til renna, både over og under. Da var det plass nok til å skru fast pannebordet og festet takrenna på baksiden av dette. Jeg kunne nok også brukt 8" plank. Jeg lagde videre en U i enden av takrenna for å skjule enden.

Ved hjelp av denne løsningen fikk jeg skjult takrenna uten å se den hengende nedenfor «pannebordet» slik den ellers ville gjort. Jeg er svært fornøyd med resultatet, sier Aagestad.

Se bildene av det flotte resultatet: 

TIL-TAK AS, NorgePb 737 Strømsø, 3003 Drammen, Tlf: 32 83 03 00 E-post: post@til-tak.noRing oss På 32 83 03 00