Kategori

Økte omsetningen av TIL-TAK med 4000% på èn sesong!

Salgssjef Kristoffer Rakoczy har grunn til å smile. Produktserien TIL-TAK, som gir kundene våre et nyttbart areal under terrassen, er ikke bare topp av kvalitet. Det er lettsolgt også. Spesielt etter at de fikk satt opp en utstilling i butikken.

- TIL-TAK er et produkt som er lett å selge, sier Kristoffer Rakoczy, salgssjef Bygg og Trelast ved Maxbo på Hvam. Han er strålende fornøyd med årets økte omsetning. – Etter at vi fikk varer og egen utstilling i butikken, skjøt salget i været. Vi solgte for over 400.000 i løpet av våren og sensommeren. Det var en økning på 4000 prosent fra i fjor på TIL-TAK produktene, smiler salgssjefen.
Innkjøpssjef Kine Hopaneng(f.v.), salgssjef Kristoffer Rakoczy og salgsleder Dan Røed på avdeling for Bygg og Trelast på Maxbo på Hvam, med den nye butikkutstillingen fra TIL-TAK i bakgrunn.

Dreneringssystem for terrassegulv som gir muligheter for økt bruksareal til mange husstander, har for alvor slått an på det norske markedet. Den norskproduserte varen TIL-TAK, er laget spesielt for nordiske forhold og er eneste produkt som gir 100%  tett terrassegulv til kundene. Nå ønsker produsenten bedre tilgjengelighet for kundene, og tilbyr derfor butikkutstillinger som gjør det enkelt å profilere produktene i byggevarehusene.


Unikt produkt

Med flere tusen varer i butikk og på lager setter Maxbo strenge krav til produktene de selger. Innkjøpsansvarlig Kine Hopaneng har bare gode ting å si om TIL-TAK, og servicen som leverandøren yter. –De leverer et kvalitetsprodukt som selger seg selv.Alt på ett stativ

Stativet inneholder nødvendig varebeholdning som kundene trenger når de skal gjøre tiltak for å utnytte den verdifulle plassen under terrassen eller verandaen. Sammen med en stor videoskjerm som viser montering og inspirasjon, og brosjyremateriell utgjør denne butikkutstillingen en sjokkselger som får folk til å stoppe opp. Filmen har en naturlig stoppeffekt; -folk stanser og titter  selv om de kanskje ikke er ute etter dette produktet i utgangspunktet. I tillegg fungerer filmen som opplæring for oss ansatte, forklarer Kristoffer.

-Det tar liten ekstra plass å få komplett sortiment av TIL-TAK i butikken, smiler salgssjef Kristoffer Rakoczy.


To ulike løsninger

-En av de beste egenskaper for oss som forhandler, er at de tilbyr to forskjellige løsninger som dekker de aller fleste behov. Bygger du ny terrasse legger du Original. Vil du etter montere uten å skru opp hele terrassegulvet; bruker du Light duken, informerer innkjøpsansvarlig Kine.


Egen beregningskalkulator

Siden oppstarten i 2004 har produsenten opparbeidet seg stor tillit i markedet, og utarbeidet god informasjon og tips til montering både med papir og elektroniske utgaver, samt video. De har også utarbeidet en beregningskalkulator, som gjør det enkelt å beregne riktig mengde av de forskjellige artiklene som hver enkelt kunde trenger.

- Vi gleder oss til en ny TIL-TAK sesong, smiler de ansatte i trelasten på Maxbo Hvam.

 

TIL-TAK AS, NorgePb 737 Strømsø, 3003 Drammen, Tlf: 32 83 03 00 E-post: post@til-tak.noRing oss På 32 83 03 00