Kategori

-Ville lede vannet bort fra grunnmur!

Harald Dragsund har vært bosatt i huset sitt i Drammen i 12 år, men har aldri hatt en ordentlig uteplass. Da han i sommerferien skulle ta fatt på prosjektet med å bygge terrasse på bakkenivå, ble TIL-TAK montert på terrasseplattingen på bakkenivå fordi han ville lede overvannet bort fra grunnmur, og unngår ugress opp mellom terrassebordene.

 

-Det var et prosjekt vi hadde snakket om lenge og vi savnet å ha en fin uteplass, forteller Harald. Vi ønsket å unngå ugress opp gjennom terrassegulvet, og samtidig trengte vi å lede overflatevannet bort fra grunnmur og kjeller.  –Produktene til TIL-TAK så enkelt ut å montere, samtidig som de var den eneste leverandøren som kunne garantere tett resultat.
Monteringsanvisningen viste trinn for trinn hvordan vi skulle gå fram, og sammen med ordentlig verktøy gikk monteringen veldig greit; -vi brukte totalt 3 uker på hele terrasseprosjektet.Det føles godt å vite at vi ikke bare har fått en flott uteplass denne sesongen, men at den vil fremstå like elegant i årene som kommer, uten ugressproblem, og med mindre tilsig av overflatevann mot kjeller.


 

Dette kommer vi til å ha glede av lenge! smiler Harald.

TIL-TAK AS, NorgePb 737 Strømsø, 3003 Drammen, Tlf: 32 83 03 00 E-post: post@til-tak.noRing oss På 32 83 03 00