Kategori

Liker å skape litt blest!

Byggi Hunsfos fyller 5 år nå i mars, og vi i TIL-TAK gratulerer med jubileet! De holder til å flotte lokaler i Hunsfos næringspark sentralt i Vennesla, og har en innbydende butikk med hyggelig personale!

Her er det 6 ansatte som alltid har smilet på lur, og vi tok en prat med Arne, som har tittelen «serviceinnstilt medarbeider» på visittkortet sitt!

«Vi er veldig fornøyd med året så langt, vi ligger godt over budsjett og foran fjoråret, så dette lover bra for 2018, forteller han. Men egentlig er januar og februar stille måneder, så vi gjør allikevel noen grep for å skape litt «blest» nå når det er rolig. Det er en tid som folk gjerne bruker på å planlegge og hente inspirasjon til sesongen kommer i gang for fullt etter påske, forteller han.

 

Dobbelt så mye plass!

«Vi har mye privatkunder her, og en viktig del av vår hverdag er å anbefale de riktige produktene til kundene» forteller han. Hvis de kjøper terrassebord, anbefaler vi alltid å legge TIL-TAK light under, spesielt hvis terrassen er i andre etasje» forteller han. Da får man dobbelt så mye plass! Og dette er etterlengtet blant mange kunder, som har for lite bod- og oppbevaringsplass. Det er en rimelig måte å utnytte areal man allerede har» forteller han.

 

Legger mer penger i terrassen

«Vi opplever at kundene er opptatt av at det skal se fint ut, og legger mer penger i terrassen enn tidligere. De ser gjerne oppussingsprogrammer på TV, og vil ha det samme» forteller Frode. Selv om pris fortsatt spiller en viktig rolle, er mange opptatt av at det skal være stilig og moderne, og samtidig kreve lite vedlikehold. Vi selger mer fargede terrassebord enn tidligere, og da spesielt i grått. Det tror jeg er en viktig trend. I tillegg er kompositt blitt mer populært, men det er jo i en litt annen priskategori. I tillegg er jo nordmenn litt av den oppfatningen at «tre er best» humrer han, men nye trender er i ferd med å ta over, og det er jo spennende» forteller han.

 

Går du med tanker om å bygge ny terrasse eller bygge ut den du har denne sesongen, kan vi anbefale å ta en tur innom nærmeste byggevareforhandler og spørre etter TIL-TAK produktene! Du vil da få gode tips og råd om hvordan du kan utnytte arealet på din eiendom maksimalt!

TIL-TAK AS, NorgePb 737 Strømsø, 3003 Drammen, Tlf: 32 83 03 00 E-post: post@til-tak.noRing oss På 32 83 03 00