Kategori

Utnytt mulighetene med TIL-TAK!

Atle Pedersen Lossius er assisterende varehussjef på nyåpnede Coop Obs Bygg i Kristiansand. Han har stor pågang av terrassekunder, enten de skal bygge ny eller utvide den de har. Og han spør dem alltid om de trenger TIL-TAK!

 

-Kundene opplever det som ekstra god service. Jeg pleier alltid å spørre om de har ubrukt areal under terrassen som de ønsker å utnytte på en rimelig måte. Mange setter pris på å bli opplyst om denne muligheten.

 

Atle Lossius på Coop Obs Bygg i Kristiansand har både TIL-TAK light (for eksisterende terrasser) og TIL-TAK original (for nybygg) på lager, og bistår gjerne med rådgiving når du skal bygge terrasse.


Utnytt mulighetene under terrassen!

Arealet under terrassen er jo område man allerede har, og i dagens tette bebyggelse vil de fleste utnytte tomten sin maksimalt. Området under terrassen kan ved et tett tak både benyttes til lagring av ved, sportsutstyr og hageredskaper. Mange ønsker også å lage en uteplass, og her har man mange muligheter. Noen investerer i en Jacuzzi, andre har utekjøkken og spiseplass. Her er det bare fantasien som sette grenser! Noen bruker det også til carport. Han legger også til at mange har en leieboer i kjelleretasjen, som trenger et tørt inngangsparti ender terrassen.

Hva med å lage en lekker uteplass med kjøkken, spiseplass og sofakrok under terrassen?

 

Gunstig også for terrasser på bakkeplan

-En annen ting mange ikke tenker på, er at TIL-TAK kan gi mange fordeler for dem som skal bygge terrasse på bakkeplan også, sier Lossius. Kjellerrom som er helt under bakken, eller ligger i skrånende terreng, er svært utsatt for fuktinntrenging. Spesielt om det ikke foreligger noen form for drenering, hvor vannet blir ledet bort fra grunnmuren. Ved å legge TIL-TAK under terrassebordene, vil vannet bli ledet vekk fra grunnmuren, og ut i en takrenne.

TIL-TAK er gunstig også for de som har terrasse på bakkeplan, for å drenere vann bort fra grunnmuren.

Er dette noe for deg? Les mer om TIL-TAK her:
http://www.til-tak.no/

TIL-TAK AS, NorgePb 737 Strømsø, 3003 Drammen, Tlf: 32 83 03 00 E-post: post@til-tak.noRing oss På 32 83 03 00