Kategori

Utnytt allerede bebygget areal på eiendommen!

Det er mange som har store rom under terrassen, som ikke blir benyttet fordi regnvann drypper ned fra terrassegulv over. Nå finnes gode løsninger som kan forvandle et fuktig og skyggefullt bebygget areal på eiendommen, til et attraktivt areal.

– Uterom prioriteres veldig høyt i Norge. Uterommet er boligens fasade utad, og forteller mest om boligen til omverdenen. Terrasser og balkonger øker i størrelse og utforming; -det er ikke lenger uvanlig å ha både 50 og 60 kvadratmeter terrasse rundt huset. Dermed er det mer interessant enn noensinne å ta i bruk de potensielle uteområdene som allerede er bebygget, og utnytte dem. Potensielle bruksområder som tidligere ikke ble vektlagt, utnyttes nå i økende grad, sier Petter Espegard som er daglig leder i Til-Tak AS.

Takhøyden, beliggenheten og størrelsen på arealet som man har til rådighet vil avgjøre hva det kan benyttes til. I noen tilfeller kan det bli en hyggelig, og kanskje ekstra lun, uteplass som egner seg til ettermiddagskaffe. Eller kanskje nettopp denne plassen kan bli carport for bilen eller verdifull lagringsplass?
Med dagens byggeskikk, der utnyttelsesgraden av boarealet er høyt, blir ofte bodplass og lagerplass en mangelvare. I mange tilfeller ligger løsningen i arealet under terrassen.

Her er et enormt potensiale og hvor sportsutstyr, sykler, redskap, bildekk og fyringsved kan lagres tørt og godt. Nøkkelen som åpner for disse mulighetene ligger i et 100% tett terrassegulv.

TIL-TAK AS, NorgePb 737 Strømsø, 3003 Drammen, Tlf: 32 83 03 00 E-post: post@til-tak.noRing oss På 32 83 03 00