Kategori

"Det er like naturlig å tenke TIL-TAK på en terrasse, som det er å montere takrenner på huset"

Flere og flere får øynene opp for TIL-TAK. Behovet for å kunne benytte plassen undere terrassen blir heller ikke mindre med de klima og værprognosene som vi ser nå om dagen.

Siden starten for 14 år siden, har mange sett fordelen med å kunne bygge seg en 100% vanntett terrasse på en enkel måte, og etter at TIL-TAK Light også kom på markedet med den geniale og enkle løsningen for ettermontering, er det vel egentlig slik som med sitatet; Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær.. Eller lettere omskrevet; Det gjør ikke noe om været er fuktig hvis du har TIL-TAK på terrassen:-)

TIL-TAK Original sørger ikke bare for et tørt uteareal under terrassen, men beskytter også bjelkelag og bærekonstruksjon mot fukt, noe som bidrar til å øke levetid, og redusere behovet for vedlikehold.

Det er like naturlig å tenke TIL-TAK på en treterrasse, som det er å montere takrenner på huset. Begge deler er helt nødvendig for å unngå sjenerende drypp og sprut, i tillegg til at det også beskytter selve huskroppen mot regnet.

Vi i TIL-TAK har gjennom erfaringer over lang tid utviklet både metoder og tilbehør som gjør at vi kan garantere et 100% tett resultat. –enten man velger TIL-TAK Original (stålplatene) eller TIL-TAK Light (duken som tres inn i skinner langs bjelkene)
TIL-TAK AS, NorgePb 737 Strømsø, 3003 Drammen, Tlf: 32 83 03 00 E-post: post@til-tak.noRing oss På 32 83 03 00