Kategori

Økte omsetningen med 4000 prosent på Til-Tak produkter!

Salgssjef Kristoffer Rakoczy har grunn til å smile. Produktet Til-Tak, som gjør det helt tørt under terrassen, er ikke bare topp av kvalitet. Det er lettsolgt også. Spesielt etter at de fikk satt opp en utstilling i butikken.

- Til-Tak er et produkt som er lett å selge, sier Kristoffer Rakoczy, salgssjef Bygg og Trelast ved Maxbo på Hvam. Han er strålende fornøyd med årets økte omsetning. Stormarkedet tok inn Til-Tak våren 2017, og da tok salget av. – Etter at vi fikk egen Til-Tak utstilling i butikken, økte salget av varen betraktelig. Vi solgte for over 400.000 i løpet av våren og sensommeren. Det var en økning på 4000 prosent fra i fjor på Til-Tak produktene, smilersalgssjefen.

Dreneringssystemet Til-Tak har for alvor slått an på markedet. Den norskproduserte varen, laget spesielt for nordiske forhold, er eneste produkt som har 100% garanti for drypptette terrassegulv. Nå ønsker produsentene bak Til-Tak å nå enda flere, og tilbyrderfor enkle utstillingsløsninger til byggevarehandlere i hele Norge.


Innkjøpssjef Kine Hopaneng(f.v.), salgssjef Kristoffer Rakoczy og salgsleder Dan Røed på avdeling for Bygg og Trelast på Maxbo på Hvam anbefaler Til-Tak

til kundene sine.

Alt på ett stativ

Den store, lyse butikkhallen på Hvam er Maxbo-kjedens største varehus, og tilbyr fullt varesortiment hele året.

Kristoffer viser vei til Bygg og Trelast avdelingen, hvor Til-Taks stativ er sentralt plassert. Stativet inneholder alt av lagervare, og har det kundene behøver for å installere produktet. Øverst står en skjerm som viser Til-Tak s informasjonsfilm. –Filmen har en naturlig stoppeffekt. Folk stanser og ser, selv om de kanskje ikke er ute etter dette produktet i utgangspunktet. I tillegg fungerer filmen som opplæring for oss ansatte også, forklarer Kristoffer.

- Det tar liten ekstra plass å få komplett sortiment av Til-Tak i butikken, sier salgssjef Kristoffer Rakoczy.

Unikt produkt

Med flere tusen varer i butikk og på lager setter Maxbo strenge krav til produktene de selger. Innkjøpsansvarlig Kine Hopaneng har bare gode ting å si om Til-Tak, og servicen som leverandøren yter. –Til-Tak er et kvalitetsprodukt som selger seg selv. Vi har ikke hatt noen problemer eller reklamasjoner, og det er et kvalitetsstempel i seg selv. Vanligvis bestiller vi varer på paller, men trenger vi mindre, er ikke det noe stress.

Og om det minker i beholdningen vår bestiller vi bare mer. Folkene hos Til-Tak er veldig enkle å ha med å gjøre, smiler Kine. Salgsleder Dan Røed nikker enig, og forteller om stor etterspørsel fra kunder.
Flere spør først etter plastplater til å tette under terrassen. –Problemet med slike plater er at de er flate. Vannet renner ikke ut, noe som verken er en bra eller holdbar løsning, forklarer han. –Da informerer vi om Til-Tak, som har innbygget fall, og etter min mening er det beste produktet for å stoppe vann som drypper fra terrassegulv. Det er en rimelig og god løsning som er lett og montere. I tillegg ser den bedre ut enn mye annet på markedet. Gründerne bak Til-Tak har bare dette produktet og er gode på hva de driver med. Det er kanskje nettopp det som gjør dem så unike, sier Dan.

- Det er også veldig bra at Til-Tak light-rullen har merke for hver meter. Det gjør det veldig enkelt å måle opp riktig lengde, sier innkjøpssjef Kine Hopaneng.


To ulike løsninger

Til-Tak har utviklet to ulike undertak for terrassegulv. Til-Tak original er for nybygg og rehabilitering, mens Til-Tak light er for ettermontering på eksisterende terrasser. –En av Til-Taks beste egenskaper er at de tilbyr to løsninger. Bygger du ny terrasse legger du original. Vil du ettermontere bruker du light -rullene, uten å måtte skru opp hele terrassegulvet, informerer innkjøpsansvarlig Kine.

- Til-Tak garanterer at det blir helt tørt, sier innkjøpssjef Kine Hopaneng.Egen beregningskalkulator

Siden oppstarten i 2004 har Drammen-baserte Til-Tak gradvis opparbeidet seg større tillit i markedet. I dag er de eneste leverandør som garanterer for helt tette dreneringsløsninger for terrassegulv. De har også utarbeidet en beregningskalkulator, som gjør det enkelt for kundene å handle inn nøyaktig mengde av Til-Tak, skrupakker og pakningsmasse. De ansatte på Maxbo synes beregningskalkulatoren er til stor hjelp, både for kunder og dem selv.

–Den hjelper oss å regne ut mengden for kundene våre. Den er helt nøyaktig og enkel å bruke, sier Dan.

- Vi gleder oss til en ny Til-Tak sesong, smiler kollega Kine Hopaneng.

TIL-TAK AS, NorgePb 737 Strømsø, 3003 Drammen, Tlf: 32 83 03 00 E-post: post@til-tak.noRing oss På 32 83 03 00